Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen

Our Dealership

Aston Martin Copenhagen er Danmarks eneste autoriserede og officielle Aston Martin forhandler, dedikeret til at tilbyde uovertruffen service og oplevelser både på salgs- og eftermarkeds delen. Vi står klar til at hjælpe dig med de behov, spørgsmål eller problemer der måtte opstå omkring din nuværende eller fremtidige Aston Martin - vi gør os i både nye og brugte biler, og kan levere præcis din drømmebil.

Vores Showroom

Vi åbnede d. 1 April 2017 et helt nyt showroom på Strandvejen 6 i København, som reflekterer den prestige og eksklusivitet som associeres med Aston Martin. Hos Aston Martin Copenhagen sælger vi både nye og brugte Aston Martins, derudover tilbyder vi naturligvis både leasing og kontant-køb. Vores Aston Martin team består af passioneret salgs personale og teknikkere med mange års erfaring som står klar til at leverer den ypperste service.

Vores historie

Aston Martin Copenhagen har været en del af Nellemann-koncernen siden 1992 og definerer en del af Nellemann-gruppen som udstråler en meget prestigefuld historie.
Aston Martin har defineret sig selv som et af de eneste absolut unikke bilmærker, siden 1913 har Aston Martin udviklet nogle af de mest unikke og ikoniske bilmodeller der er set i bilbranchen. Dette gør at Aston Martin og Nellemann-gruppen passer rigtig godt sammen. 

Vores services

Fra ekspert vejledning til eksponentiel service under specifikation og ordreprocesser til den unikke fred der opstår når man ved at ens køretøj er i gode hænder blandt velassocierede og veluddannede personer, fra salgsafdelingen til eftermarkedsafdelingen og værkstedet. Fra d. 1 April 2017 er salgsafdelingen flyttet til nyt showroom på Strandvejen 6 i København, eftermarkedsafdelingen og værkstedet er stadigvæk beliggende på Bryggervangen 39 i København.

SERVICING

Made by Aston Martin, maintained by Aston Martin. Our official Aston Martin servicing packages ensure that your car stays in excellent condition, delivers optimum performance and retains its value.

FIND OUT MORE

Our Team

Find out more information about the team members at our dealership.

Our Team

Contact Us

We would be delighted to hear from you, whether it’s a sales, aftersales or general enquiry. For our contact details and opening hours please visit this section.

Contact Us

Careers

Are you interested in joining our team? Please take a look at our current vacancies.

Careers

Strandvejen 6

Copenhagen, 2100

Sales: (+45) 70 256 007 Servicing: (+45) 70 256 007

Email: sales@astonmartin-copenhagen.dk

Opening Hours

Mandag - fredag 10:00-17:30

Lørdag og søndag efter aftale