Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen

Dele og tilbehør

Supplér, optimer eller tilpas din Aston Martin med vores udvalg af originale dele og tilbehør. Vores tilbehørsudvalg giver dig mulighed for at opdatere din Aston Martin eller blot tilføre den et anstrøg af din egen personlighed og stil.

ORIGINALE DELE

Hver eneste Aston Martin er et mesterværk udført med teknisk præcision. Målet er at give dig den ultimative køreoplevelse. Vores målsætning er at sørge for, at dit mesterværk vedbliver med at være indbegrebet af perfekt, kompromisløs køreglæde. Derfor kan vi levere over 70.000 originale dele til modeller fra 1959 til i dag. Så vi kan holde din Aston Martin i bedst mulig stand.

ASTON MARTIN-TILBEHØR

Vores udvalg af originalt tilbehør er nøje designmæssigt gennemtænkt. Alle dine ønsker og præferencer bliver opfyldt med en håndværksmæssig dygtighed i topklasse og en detaljeringsgrad, som kun Aston Martins designere og teknikere kan levere.

ECU-NØGLEPUNG I LÆDER

Disse nøglepunge i højkvalitetslæder er designet til at beskytte din ECU af glas. Pungen er præget med Aston Martin-logoet og har en magnetisk lukkemekanisme og nøgleringstilslutning. Læderpungen fås i seks farver: Obsidian Black, Chancellor Red, Cream Truffle, Sahara Tan, Bitter Chocolate og Sandstorm.

INDENDØRS BILOVERTRÆK

Et fuldt skræddersyet, indendørs bilovertræk i en blød bomuldsblanding med en beskyttende fleece-foring. Materialet er åndbart og tillader dermed, at fugt kan fordampe. Det er garnfarvet, falmer ikke og er vaskbart. Fås med en individuel opbevaringstaske. 

BAGAGESÆT

Vores Aston Martin-bagagesæt i topkvalitet er håndlavede i Storbritannien og er specielt designede til at optimere pladsbetingelserne i bagagerummet. Fås i sort, gulbrun eller cremefarvet læder, sort sportsvognsstof eller i tilpassede farvekombinationer efter bestilling.

SÆT TIL LÆDERPLEJE

Vores læderplejesæt er beregnet til at holde kabinen i din Aston Martin i topform. Sættene indeholder læderbeskyttelsescreme, læderrens, læderblødgører, blækfjernerstick, renseklude, rensesvampe, støvklude og handsker.

TILBEHØRSBROCHURE

Se det fulde udvalg af Aston Martin-tilbehør i vores nyeste brochure.


DELE OG TILBEHØR – FORESPØRGSEL

Udfyld forespørgselsformularen nedenfor. Vi vil derefter kontakte dig for en samtale om dele og tilbehør fra Aston Martin.

Personlige oplysninger

Aston Martin Lagonda Limited og dennes officielle, autoriserede forhandlerpartnere ønsker med din tilladelse at sende dig opfordringer, nyheder og oplysninger om sine produkter og ydelser. Desuden ønsker man tilladelse til at udveksle dine oplysninger med andre koncernselskaber og udvalgte forretningspartnere i din region eller dit land med det formål at informere om deres varer og ydelser.
Hvis du ønsker at modtage opfordringer og oplysninger af denne art fra os eller vores udvalgte forretningspartnere, skal du bekræfte, at vi må bruge og udveksle dine oplysninger som beskrevet. Desuden bedes du angive, hvordan du ønsker at høre fra os, ved at markere de relevante valgmuligheder:

Marketingindstillinger

Aston Martin fortroligholder dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse meddelelser, kan du altid kontakte os ved at skrive til Data Controller, Aston Martin, CV35 0DB, Storbritannien. Du kan også klikke på Ophæv abonnement på de relevante e-mails, du får tilsendt.

Strandvejen 6

Copenhagen, Denmark, 2100

Salg: (+45) 70 256 007 Service: (+45) 70 256 007

Email: sales@astonmartin-copenhagen.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 9:00 - 17:00

Lørdag og søndag efter aftale