Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen

SERVICE

Lad eksperterne udføre service på din bil. Så er den i de bedste hænder. Aston Martin-servicen giver dig ro i sindet, for du ved, at din Aston Martin er i sikre hænder. Vores godkendte serviceteknikere gennemgår hyppige træningsforløb i de sidste nye teknikker, og vi bruger kun originale dele med tilhørende 12-måneders garanti, så du er sikker på, at din bil modtager den bedste service. Gratis kontrol af software og mekaniske dele er inkluderet, naturligvis.

ORIGINALE DELE

Vi garanterer, at vi kun bruger originale dele dækket af en 12-måneders garanti. Vi lader os ikke nøje. Kun derigennem kan vi opfylde vores høje standarder.

GODKENDTE TEKNIKERE

Kun godkendte Aston Martin-teknikere står for plejen af din bil. Uafhængige forhandlere og servicecentre har kun begrænset viden om vores biler. Derimod gennemgår vores teknikere hyppige træningsforløb i vores særlige uddannelsescentre, så de altid er opdaterede.

TILKØRT BILVÆRDI

Maksimér værdien af din bil med et godkendt Aston Martin-stempel i din servicehistorik.

ØJEBLIKKELIGE OPDATERINGER

Hver gang du kommer forbi, kontrollerer vi, om din bil har behov for softwareopdateringer eller mekaniske opdateringer. Også selvom din bil ikke er dækket af garanti.

SERVICEAFTALE – FORESPØRGSEL

Udfyld forespørgselsformularen nedenfor. Vi vil derefter kontakte dig for en samtale om serviceaftalen fra Aston Martin.

Personlige oplysninger

Aston Martin Lagonda Limited og dennes officielle, autoriserede forhandlerpartnere ønsker med din tilladelse at sende dig opfordringer, nyheder og oplysninger om sine produkter og ydelser. Desuden ønsker man tilladelse til at udveksle dine oplysninger med andre koncernselskaber og udvalgte forretningspartnere i din region eller dit land med det formål at informere om deres varer og ydelser.
Hvis du ønsker at modtage opfordringer og oplysninger af denne art fra os eller vores udvalgte forretningspartnere, skal du bekræfte, at vi må bruge og udveksle dine oplysninger som beskrevet. Desuden bedes du angive, hvordan du ønsker at høre fra os, ved at markere de relevante valgmuligheder:

Marketingindstillinger

Aston Martin fortroligholder dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse meddelelser, kan du altid kontakte os ved at skrive til Data Controller, Aston Martin, CV35 0DB, Storbritannien. Du kan også klikke på Ophæv abonnement på de relevante e-mails, du får tilsendt.

Strandvejen 6

Copenhagen, Denmark, 2100

Salg: (+45) 70 256 007 Service: (+45) 70 256 007

Email: sales@astonmartin-copenhagen.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 9:00 - 17:00

Lørdag og søndag efter aftale