Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen

Events

Art of Living reflects the core values of Aston Martin and adds layers of fascinating insight into a range of expert fields normally reserved for a very limited audience. Dip into our world of curated lifestyle experiences and capture a living snapshot of a selection of specialised areas including travel, haute cuisine, sport, fashion and culture.

Past Events

Copenhagen Historic Grand Prix 2018

4. august 2018 - 5. august 2018

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 4.+5. august, hvor Copenhagen Historic Grand Prix 2018 løber af stablen! Vi er igen i år stærkt repræsenteret – og i år med en endnu større stand end sidste år – midt i pitområdet, hvor det vil være muligt at opleve nogle af de aller nyeste og mest eksklusive Aston Martins. I år har vi helt eksklusivt en danmarkspremiere på den nye DBS Superleggera flere måneder før den går i produktion, samt præsentation af den nye Vantage og DB11 Volante.

Vi slæber naturligvis også en masse merchandise med. Du kan altså besøge os for at se på vidunderlige biler og samtidig komme hjem med noget lækkert Aston Martin Racing merchandise.

Vi vil derudover være at finde allerede fredag d. 3. august, hvor der køres parade fra CHGP på Bellahøj Park til Rådhuspladsen i København.

Går du og drømmer om noget af det ypperste inden for bilverdenen? Så besøg Aston Martin Copenhagens stand på dette års Copenhagen Historic Grand Prix!

Reservér din plads

Showroom åbning

5. maj 2017
Tag din familie og dine venner med, når vi officielt slår dørene op til vores nye showroom på Strandvejen 6, 2100 København Ø - kun 100 meter fra Svanemøllen Station!
Kom og oplev et showroom, der lever op til alle Aston Martins krav, og som i fremtiden vil være et besøg værd, hvad end du har behov for ny bil eller ej! 
Denne dag kan du opleve både de nyeste modeller, herunder Vanquish S Volante og DB11 Coupe, men også klassikere som DB Mark iii, DB9 mfl. Der vil være mulighed for at nyde en kop kaffe og en sodavand mens du kigger dig omkring i vores nye omgivelser. Reservér din plads

Aston Martin DB10 i Danmark

28. december 2015 - 29. december 2015
Aston Martin Copenhagen præsenterer en special event, hvor alle Bond-fans, bil-entusiaster og andre med hang til anglofil stil får mulighed for at opleve den sjældne Aston Martin DB10 fra SPECTRE helt tæt på for første gang i Danmark.
Udover den sjældne DB10 viser vi også andre ikoniske Bond-biler som fx den Vanquish, der medvirkede i Die Another Day samt en DB5 og en DBS.
Supplerende vil en perlerække af andre Aston Martin’s udgøre en samling, der ikke tidligere er set på dansk jord, og nok heller ikke kommer til det igen. 
Udover fremvisning af DB10 vil vi også gå lidt bag om tilblivelsen af DB10 som blev skabt gennem et samarbejde mellem Aston Martin og produktionsselskabet bag filmen, og som en ekstra bonus kommer Christoffer Nygaard og fortæller lidt om sin racer DB9R og skriver autografer.

Der er gratis adgang og alle er velkomne, vi vil opfordre alle til at dele deres tanker, oplevelser og billeder på Facebook, Twitter og Instagram via hashtag'et #DB10CPH

Strandvejen 6

Copenhagen, 2100

Salg: (+45) 70 256 007 Service: (+45) 70 256 007

Email: sales@astonmartin-copenhagen.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 10:00 - 17:30

Lørdag og søndag efter aftale