Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen

Vanquish

Vanquishens stærke ydelse, detaljerede håndværksmæssige udførelse og overdådige luksus definerer en ny tendens i super grand tourer-klassen.

Vanquish

KRAFT, SKØNHED OG SJÆL

Vanquish er den nyeste udgave af en hundredårig hæderkronet tradition, der har tegnet sig for de hurtigste, fineste og mest beundrede standard- og motorsportsbiler i verden. Denne videreførelse tegner design- og karaktermæssige slægtskaber med kig til fortid, nutid og fremtid.

VANQUISH-KARAKTEREN

Vanquish er kulminationen på alle vores erfaringer inden for design og teknik. Vi har skabt en rendyrket GT-sportsvogn, der via en skærpet styrke, adræthed og effektivitet udlever en ekstrem ydeevne, der samtidigt undgår at overdrive. Vanquish er den ultimative Grand Tourer.

NÆSTE GENERATION

Vanquishen repræsenterer Aston Martins værdisæt præget af elegance iblandet et skærpet dynamisk udtryk. Den trækker tråde til den blændende One-77-supersportsvogn. Rene overflader og skarpere linjer gjort mulig af kulfiberbeklædningen giver Vanquishen en smidig, fast profil.

DEN ULTIMATIVE GRAND TOURER

Vanquishen præsterer den største ydelse af alle Aston Martins biler med et moment på 630 Nm, 568 hk (576 PS) i spidseffekt og en acceleration fra 0-100 km/t på 3,8 sekunder. Det er ikke bare en Grand Tourer, men en Super Grand Tourer.

EN VERDEN AF KOMFORT OG LUKSUS

Det kælne design leverer komfort i topklasse og er skabt af de fineste naturmaterialer. Vanquishen leverer helt rolige køreomgivelser. Kabinens indretning præget af en perfekt balance mellem intimitet og rummelighed giver dig totalt overherredømme over bilen og forebygger mod træthed som ingen anden Super GT.

Strandvejen 6

Copenhagen, 2100

Salg: (+45) 70 256 007 Service: (+45) 70 256 007

Email: sales@astonmartin-copenhagen.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 10:00 - 17:30

Lørdag og søndag efter aftale