Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen

Q: DEN ULTIMATIVE SKRÆDDERSYEDE LØSNING

Q by Aston Martin er vores unikke personlige service. Sæt dit helt personlige præg på din Aston Martin. Tag med på en færd fuld af indtryk, til en verden spækket med kunst, design og håndværk og til fjerne lande eller velkendte destinationer. Lad dig overvælde af genstandes, materialers, farvers teksturer, og overfør det alt sammen til din bils grundelementer. Kun fantasien sætter grænser for Q.

Hver Q-kunde arbejder tæt sammen med Aston Martins prisvindende design-team og træder ind i en drømmeverden fuld af muligheder. Q er en virkeliggørelse af din individuelle vision med kompetencer og ekspertise fra Aston Martin. Målsætningen er at skabe den ultimative Aston Martin. Din Aston Martin. Vores holdning er, at din Aston Martin bør afspejle de ting, som du holder mest af.

ET BEMÆRKELSESVÆRDIGT BUDSKAB

En Q by Aston Martin-bil kropsliggør kreativitet og innovation. Den repræsenterer det ultimative objekt, hvorigennem du giver udtryk for din personlige stil – på enhver ønskelig måde. Q by Aston Martin giver adgang til en verden af ubegrænsede muligheder. Kun fantasien sætter grænser. Q giver dig mulighed for at skabe din unikke Aston Martin. Bilen er dit lærred og kan føre dig hen til et sted, hvor inspiration og samarbejde flyder sammen med et udsøgt og helt personligt resultat til følge.

DETALJEREDE TILPASNINGER

Vi sætter alle et unikt præg via vores personlighed. Med lette og fine strøg. Aston Martins designere kender hver tomme på hver Aston Martin, hvert sting og hver kurve. Derfor får du mulighed for at skræddersy din Aston Martin helt ned i de fineste detaljer. Skræddersyede farver, dybt personlige repræsentationer eller unikke indtræks- og materialemønstre. Alt kan fremstilles efter dine personlige specifikationer. Q by Aston Martin bygger på designplatformen, der ligger til grund for hver Aston Martin. Ingen detalje eller forespørgsel er for specifik for ekspertteamet.

INSPIRATION HENTET FRA ENHVER TÆNKELIG KILDE

Q er inspireret – af dig. En Q by Aston Martin-bil er en virkeliggørelse af værdierne, som betyder mest for dig. Fremstillingen af den henter inspiration fra dit liv, ting du holder mest af og dine drømme. Derved bliver den helt unik. Det er muligt at tage essensen af dit kæreste eje og omsætte det til et unikt bilteknisk mesterstykke ved at beherske form, funktion og detalje. Resultatet er en smuk, fremtidig klassiker. Værdsatte farver, teksturer, materialer, steder og endog erindringer – alt kan danne udgangspunkt for at skabe en designvision for samtlige Aston Martin-modeller.

DE FINESTE INDIVIDUELLE DETALJER

Q by Aston Martin er skabt i detaljen. Både udvendige og indvendige flader kan udnyttes i jagten på individuelle designmæssige budskaber, der er helt unikke for den pågældende kunde. Bronzebelagte drejeknapper, midterkonsoller af kulfiber i unikke farver og lakerede frontsplittere er kun et lille udvalg af de muligheder, der er for at skabe en bil med sit helt eget udtryk.

PERSONLIGT TILBEHØR

En Aston Martin er mere end blot en bil. Den er en livsstil. Q by Aston Martin giver adgang til at sætte dit personlige præg på et udvalg af tilbehør, der er designet og skabt til at matche dine behov og ideer. Picnic- og bagageserier er blot to eksempler på tilbehør, der kan tilpasses til din bil og din oplevelse som Aston Martin-ejer.

EN VERDEN RIG PÅ KUNST, LUKSUS OG MULIGHEDER

Q by Aston Martin sætter nye standarder for skræddersyet individualisering og åbner op for nye muligheder. Designteamet står til rådighed med fortolkninger af alt lige fra en flygtig tanke til en designvision i fuld størrelse. Q by Aston Martin er en designløsning, der bringer dig tættere på Aston Martins hjerte. På jagten efter personlig perfektion.

Q BY ASTON MARTIN – FORESPØRGSEL

Udfyld forespørgselsformularen nedenfor. Vi vil derefter kontakte dig for at drøfte Q by Aston Martin-løsningen med mulighed for at møde Aston Martins designteam. De kan hjælpe dig med at virkeliggøre din personlige Aston Martin-model.

Personlige oplysninger

Vi vil gerne kontakte dig i forbindelse med:
  • Nyheder om Aston Martin
  • Information om nye produkter og tjenester
  • Tilbud om at være den første, der ser reklamer, herunder om biler, merchandise og tilbehør
  • Invitation om deltagelse i Aston Martin-events
Vi sælger ikke dine data, vi sikrer dine oplysninger, og vi videregiver ikke dine data til tredjeparter til markedsføringsformål.
“Vi” omfatter Aston Martin Lagonda Limited, Aston Martin Lagonda of Europe GmbH, Aston Martin Lagonda of North America Inc., Aston Martin Lagonda (China) Automobile Distribution Co. Ltd, Aston Martin Japan Limited, Aston Martin Asia Pacific PTE Limited, Aston Martin MENA Limited og din valgte autoriserede Aston Martin-forhandler.
Bekræft venligst, hvordan du ønsker at blive kontaktet af os:

Marketingindstillinger

Vi kan også behandle dine oplysninger af lovgivningsmæssige årsager i forbindelse med din brug af eller som ejer af en Aston Martin-bil, vedrørende information eller netværkssikkerhed, for at beskytte eller forfølge juridiske rettigheder eller for at opfylde myndighedskrav. Alle oplysninger, der behandles vedrørende personer baseret i EU, bliver ikke videregivet til lande uden for EU.
Du kan til enhver tid opdatere din kontaktoplysninger ved at sende en mail til dataofficer@astonmartin.com eller ændre mening ved at klikke på “afmeld” i de mails, du modtager fra os.
Du kan læse mere om, hvordan dine oplysninger bruges og opbevares, i vores POLITIK TIL BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER. Click here.

Strandvejen 6

Copenhagen, 2100

Salg: (+45) 70 256 007 Service: (+45) 70 256 007

Email: sales@astonmartin-copenhagen.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 10:00-17:30 - dog kun efter aftale grundet COVID-19

Lørdag og søndag efter aftale