Aston Martin Copenhagen

Aston Martin Copenhagen

TILKØRTE BILER – SØGNING 

Aston Martins certificeringsprogram af tidløse tilkørte biler fås kun hos autoriserede Aston Martin-forhandlere. Vores modeller gennemgår en inspektion med et utal af mange punkter. Så har du sikkerhed for, at du køber en Aston Martin med en ydelse og i en stand, som svarer til at køre væk i en ny bil. Kun efter inspektionens gennemførsel kan bilerne opnå 12 måneders tilkørt bilgaranti fra Aston Martin.

Hos vores forhandler betjenes købere af tilkørte biler af Aston Martin-uddannede salgs- og servicemedarbejdere med en enestående ekspertise og viden. Det bør altid være en uforglemmelig oplevelse at købe en Aston Martin. Uanset bilens alder.

Søg blandt de tilgængelige tilkørte bilmodeller hos Aston Martin Copenhagen eller få vist det fulde sortiment på Aston Martins websted for tilkørte biler.

Filtre

Model

Karosseritype

Farve

Transmission

Price

Resultater


TILKØRTE BILER – SØGNING

Udfyld forespørgselsformularen nedenfor. Vi vil derefter kontakte dig for at drøfte tilkørte biler fra Aston Martin.

Personlige oplysninger

Aston Martin Lagonda Limited og dennes officielle, autoriserede forhandlerpartnere ønsker med din tilladelse at sende dig opfordringer, nyheder og oplysninger om sine produkter og ydelser. Desuden ønsker man tilladelse til at udveksle dine oplysninger med andre koncernselskaber og udvalgte forretningspartnere i din region eller dit land med det formål at informere om deres varer og ydelser.
Hvis du ønsker at modtage opfordringer og oplysninger af denne art fra os eller vores udvalgte forretningspartnere, skal du bekræfte, at vi må bruge og udveksle dine oplysninger som beskrevet. Desuden bedes du angive, hvordan du ønsker at høre fra os, ved at markere de relevante valgmuligheder:

Marketingindstillinger

Aston Martin fortroligholder dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse meddelelser, kan du altid kontakte os ved at skrive til Data Controller, Aston Martin, CV35 0DB, Storbritannien. Du kan også klikke på Ophæv abonnement på de relevante e-mails, du får tilsendt.

Strandvejen 6

Copenhagen, Denmark, 2100

Salg: (+45) 70 256 007 Service: (+45) 70 256 007

Email: sales@astonmartin-copenhagen.dk

Åbningstider

Mandag - fredag 9:00 - 17:00

Lørdag og søndag efter aftale